15 oktober 2020 Nieuwsbrief

Beste leerlingen, ouders, verzorgers en belangstellenden gesloten school De Toverfluit/Chassé

Het zijn roerige tijden en net als iedereen hebben ook wij met spanning  naar de aankondiging van de nieuwe corona maatregelingen geluisterd.

Vooralsnog mogen wij open blijven.  Wel scherpen wij onze bezoekregels aan naast de al bekende regels

AL BESTAANDE REGELS

-- Handen wassen en ontsmetten, omkleden thuis, houdt 1.5 m afstand, bij klachten thuisblijven, verlaat z.s.m. weer het gebouw, mondkapjesplicht overal behalve in de studio

NIEUWE REGELS:

-- Eén richting verkeer binnen de school wordt  vanaf nu voor iedereen gehandhaafd. De looproute is links om. Ingang voor aan het plein, uitgangen via de zijkanten.

-- Kleedkamers zijn en blijven gesloten, thuis omkleden dus niet bij ons in de foyer

-- Alle leerlingen van de gesloten school, jullie dus, hoeven zich NIET te melden aan de balie. Je loopt door en wacht tot je docent je komt halen. (geen rij voor de balie dus) Vanaf maandag wordt de absentie gecheckt in de studio.  Kom niet te vroeg maar 5 minuten van te voren.

-- Kinderen die gebracht en gehaald worden: met voorkeur kind voor de deur buiten gedag zeggen en ook weer buiten het kind opwachten en oppikken. Lukt dit niet bij bv de 3 t/m 5 jarigen: Houd afstand, kom alleen en 5 min van te voren, verlaat het pand weer zo snel mogelijk volgens de afgesproken zij uitgangen

-- De bar gaat met ingang van 15 oktober dicht net als Cafe Sjas

-- Mondkapjes zijn voor IEDEREEN vanaf 13 jaar verplicht. In de studio mogen deze af

-- We denken dat iedereen begrijpt dat de openbare kijklessen in november niet zullen doorgaan. Hopelijk die in het voorjaar wel!

Wij nemen onze verantwoordelijkheid zeer serieus en vragen een ieder ook zijn of haar verantwoordelijkheid serieus te nemen, ook als dat wat aanpassing en gedoe betekent.

Afgezaagd of niet, samen kunnen wij zorgen dat de besmettingen dalen en onze mooie school open blijft en het lijkt ons dat dat best een beetje gedoe waard is.

Hartelijk dank

Mvg

Elaine, Iris, baliemedewerkers Chassé/Toverfluit