steven
STEVEN PINHEIRO
Docent

Steven komt uit Zwitserland en is na een economische studie verhuisd naar Nederland waar hij in 2014 afstudeerde aan de dansopleiding Codarts Rotterdam.

Hij heeft als danser gewerkt bij Introdans en met veel gerenommeerde choreografen gewerkt zoals o.a. Hans van Manen, Ed Wubbe, Jiri Kylian, Crystal Pite,
Lucinda Childs en Sidi Larbi. Dit seizoen start hij met eigen lessen op De Toverfluit aan onze gevorderde leerlingen na vaste invaller te zijn geweest.

marie-claire
MARIE-CLAIRE GOEMANS
Docent

Marie-Claire heeft haar vooropleiding gedaan aan de balletacademie op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en heeft daarna haar opleiding als docent dans gevolgd aan de Rotterdamse Dansacademie, Codarts. Tijdens en na haar afstuderen heeft ze als danscoördinator gewerkt voor het Ro-Theater/Theater Rotterdam bij de producties ‘Lang en Gelukkig’ en ‘Snorro’. Via deze weg kwam ze terecht bij de Toverfluit. Ze heeft ervaring als dansdocent bij verschillende dansscholen en in het educatieve werkveld, o.a. voor het Nederlands Dans Theater. Marie-Claire is ook afgestudeerd als Zen Shiatsu Therapeut.

Chassé Dance Studio's
NATHALIE HAELERMANS
Docent

Nathalie is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam als Docent Theaterdans. Zij is al jarenlang verbonden aan de Toverfluit. In haar lessen wordt altijd hard gewerkt aan de klassieke ballet techniek, muzikaliteit en dansante uitvoering van de combinaties. Nathalie is naast balletdocent ook werkzaam als choreograaf/regisseur van fashion shows in binnen- en buitenland.

Docent Chassé
GINO SANDERS
Docent

Gino heeft zijn HBO opleiding tot docent dans afgerond en geeft al meerdere jaren aan verschillende doelgroepen les. Hij vertelt: ‘In mijn lessen staat het genieten van dans voorop. Waar techniek belangrijk is in dans, moeten we het plezier niet verliezen. Met een basis in moderne dans haal ik ook veel inspiratie uit verschillende Urban dansstijlen. Deze zorgen voor een mix van manieren van bewegen en mogelijkheden tot het uiten van je gevoel. Je leert zowel explosieve moves als hoe je vloeiend moet bewegen. We werken aan het vergroten van de bewustwording van het lichaam en daarom zorg ik altijd voor een goede lesopbouw. We warmen op, trainen onze kracht, leren techniek, voeren choreografieën uit en stretchen om af te koelen. En dat alles met de groep, maar nog steeds op jouw tempo.’

Chassé Dance Studio's
LUCY BUECHEL
Docent

Lucy komt uit Duitsland, waar ze van jongs af aan al met dans in aanraking kwam omdat haar moeder een balletschool heeft. Lucy heeft haar vooropleiding in Essen gevolgd en is daarna afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam als Docent Theaterdans. Als professioneel danser is zij verbonden geweest aan o.a. het ‘Junge Schauspiel Essen’. Lucy geeft al vele jaren les bij de Toverfluit. Ze werkt ook bij een balletschool in Haarlem en ze geeft o.a. jaarlijks dansworkshops voor ‘Jump’, de fanclub van het Nationale Ballet.

Chassé Dance Studio's

NANCY VAN BREDERODE

Docent

Nancy heeft haar vooropleiding gevolgd op de 5 o’clock class en is afgestudeerd aan de opleiding Docent Theater Dans op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Naast haar lessen op de Toverfluit is zij werkzaam als dansdocente op verschillende basisscholen in Amsterdam. Nancy ontwikkelt projecten en educatieve programma’s voor het basisonderwijs en geeft les aan de Productie Opleiding op de Academie voor theater en dans.

Chassé Dance Studio's

SANNE CROESE

Docent

Hallo allemaal, Ik ben Sanne 32 jaar en dans al mijn hele leven! Op mijn 4e begon ik met klassiek ballet. Dit vond ik zo leuk dat ik op mijn 8e al naar de dansacademie in Arnhem ging (Artez). Na Artez ben ik ook nog naar Lucia Marthas gegaan. Inmiddels geef ik al weer 14 jaar ballet les en nog vele andere lessen. Ook heb ik mee gedaan aan Hollands Got Talent waarin ik in de halve finale stond, ook heb ik gewerkt als uitvoerend danseres. Ik hou van dansen en werken met kinderen ! Ik hoop jullie snel in mijn les te zien!

Chassé Dance Studio's

NATHALIE ELIZA BERG

Docent

Mijn liefde voor dans is begonnen toen ik ca. 8 jaar oud was. Ik ben afgestudeerd aan de dansacademie Performing ACT, Pact-Dans ROC Amsterdam. Ik ben zelf aan de slag als zelfstandig ondernemer, ben actief als uitvoerend danseres voor diverse entertainment bureau’s en mijn leven staat elke dag in het teken van dans. Lesgeven doe ik met alle liefde en passie voor het vak en dat draag ik graag over. In mijn lessen vind ik het belangrijk om de kinderen de uitdaging aan te laten gaan, ze nieuwsgierig te houden en ze op de juiste individuele manier te begeleiden naar hun doelen of het plezier samen te behouden. Samenwerking en individuele groei staan bij mij hoog in het vaandel. Het aller belangrijkste is uiteindelijk dat iedereen met een lach de les uit gaat en we samen kunnen genieten van dans!

 

Chassé Dance Studio's

ANNA LIVIA KRUIDENIER

Docent
Tijdens mijn Havo heb ik de vooropleiding van de Nationale Ballet Academie op de Theaterschool in Amsterdam afgerond. Daarna heb ik me verdiept in hedendaagse dans op het HBO Moderne Theater Dans in Amsterdam. Na mijn afstuderen ben ik ruim tien jaar lang professioneel uitvoerend danseres geweest, altijd al met een drang naar zelf choreografieën verzinnen. Naast het maken en uitvoeren heb ik altijd al veel plezier beleefd in het lesgeven. Toen ik de stap volledig zette naar dansdocent, ben ik op reguliere basis klassiek ballet, inclusief spitzen gaan geven, en moderne dans aan alle niveaus en leeftijden. Mijn lessen hebben een gebalanceerde mix van de gevraagde techniek leren die gezond is voor het individuele lichaam, en dansplezier en zelfexpressie in het vrijer dansen.
Docent Chassé

NANON VAN AMEIDE

Docent

Nanon is afgestudeerd aan de opleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts in de richting Docent Dans en Uitvoerend performer. Momenteel is zij werkzaam als freelance danseres en dansdocent. Zij heeft een grote passie voor dans en zij wil deze graag met ons delen!