Pentecost Dance Event

marijke Workshops

<< Terug

Voor het eerst in Nederland
In samenwerking met de Royal Academy of Dance (RAD) organiseren wij in het Pinksterweekend het ‘Pentecost Dance Event’ voor vergevorderde amateur dansers en semi-professionele dansers tussen 8 en 20 jaar oud. Tijdens dit drie-daagse evenement krijgen de studenten masterclasses van topdocenten uit het professionele veld. Het Pentecost event is het eerste evenement wat de Royal Academy of Dance in Nederland organiseert en wij zijn erg blij hier als co-organisator aan mee te werken.
Een bijzondere gebeurtenis dus en jij kunt hierbij zijn!

Programma
Het programma bestaat uit drie trajecten: dansers van 8-13 jaar, dansers van 13-20 jaar en een traject voor dansdocenten.
De studentenprogramma’s bestaan uit masterclasses ballet, contemporary, musical, repertoire en variabele workshops african contemporary en hip hop.
Voor dansdocenten is er een apart programma met masterclasses van Jane Lord en extra lessen en seminars gericht op injury prevention voor dansers.
Bekijk het volledige programma voor de verschillende trajecten hier.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor wie?
Het Pentecost evenement is open voor vergevorderde amateur dansers en semi-professionele dansers van 8 tot 20 jaar én dansdocenten. Studenten en docenten hoeven niet aangesloten te zijn bij RAD scholen of speciaal zijn opgeleid in de RAD ballet techniek.

Aanmeldingsprocedure
Download hier het aanmeldingsformulier en stuur deze naar info@chasse-dancestudios.com

Kosten studenten
Normaal: € 269,-
Early bird (aanmelden vóór 27 April): € 259,-
Groepskorting: € 249,- p.p.
Familie korting: € 255,- p.p.
* Ticket is voor het gehele drie-daagse evenement

Kosten docenten
Full Program as outlined above: € 215,-
Morning Program on the 3rd and 4th of June by Jane Lord: € 150,-
Warm up class
How to improve point technique and How to improve allegro work
Injury Prevention: € 50,-
Floor Barre: € 25,-
Pilates Mat class, level 2: € 25,-

Catering
Er zit geen catering inbegrepen in het ticket, maar er zijn wel mogelijkheden om dit toe te voegen aan je ticket, zie het aanmeldformulier voor prijzen.

Hotel
Zo vanuit je hotelkamer de dansschool in!
Overnachting in het Chassé Hotel tijdens het evenement is mogelijk. Voor het boeken van een kamer kunt u direct contact opnemen met onze collega’s van het Hotel.
www.chassehotel.com