Nieuwsbrief kinderlessen

Chassé Dance Studios Algemeen

<< Terug
Beste ouder/verzorger,

In de laatste week voor de kerstvakantie heeft u de mogelijkheid om te zien wat uw kind de afgelopen maanden heeft geleerd in de danslessen van Chassé Dance Studios!

Tussen zondag 16 december en vrijdag 21 december houden wij namelijk kijklessen. De kijklessen vinden plaats op het tijdstip waarop uw kind normaal gesproken les heeft. Alle ouders, verzorgers, familie, buren en vrienden zijn van harte welkom! Na de kijkles begint de kerstvakantie. De danslessen starten weer in de week van 7 januari 2019.

Heeft u een periodebetaling tot de kerstvakantie voor de lessen van uw kind afgesloten? Dan kunt u voor de vakantie alvast de betaling regelen voor de tweede periode, die loopt van januari tot en met juni 2019. U kunt dit bedrag aan de balie afrekenen, maar ook naar ons overmaken. Stuur hiervoor een mail naar info@chassedancestudios.com.

Het is extra leuk voor uw kind om de danslessen te vervolgen na de kerstvakantie, omdat er in juni een grote eindvoorstelling zal zijn! De voorstelling vindt dit jaar plaats op zondag 30 juni in een groot theater in Amsterdam. Noteer deze datum alvast in de agenda!

Wij wensen iedereen een mooie, ontspannen kerstvakantie toe. Daarna hopen wij iedereen weer terug te zien, om samen toe te werken naar een mooie eindvoorstelling!

Vriendelijke groet,
Team Chassé Dance Studios