Maakwerkplaats Junior

Chassé Dance Studios Jeugd

<< Terug


Maakwerkplaats Junior
28-08 t/m 01-09-2017

Aan het eind van de zomervakantie is er de eerste Maakwerkplaats Junior! Een creatieve week voor kinderen tussen 9 en 12 jaar. In deze week gaan we aan de slag met dans en theater. Je proeft aan verschillende dansstijlen, leert improviseren en zelf dans maken, maar ook maak je kennis met toneelspelen en hoe je spel en dans kunt combineren. Aan het eind van de week is er een presentatie en kun je je familie en vrienden laten zien wat je hebt geleerd. Ervaring voor deze week is niet vereist, wel een grote dosis enthousiasme!

Inhoud De maakwerkplaats is een plek waar jouw ideeën omgezet worden in beeldtaal. Waar je wordt uitgedaagd in dans, spel en perfomance. Waar je nieuwe input krijgt en zelf output creeërt. Waar jij onmisbaar bent in het eindproduct, omdat jij het eindproduct bent.
Visie Samenwerking, creativiteit en commitment liggen aan de basis. De Maakwerkplaats staat voor ontwikkeling, groei en reflectie.
Missie De Maakwerkplaats is een terugkerende masterclass en zal meerdere keren per jaar plaatsvinden.

Lesprogramma
09:30u Deuren open
10:00u Aanvang ochtendprogramma
12:30u Lunchpauze door ons verzorgd
13:15u Aanvang middagprogramma
15:00u Einde
Op vrijdag, de laatste dag van de maakwerkplaats, zal er een voorstelling zijn voor familie en vrienden. Deze zal aanvangen om 17:00u.

Praktische informatie
Prijs: €240 (NB: €45 vroegboekkorting t/m 15 juni)
Begeleiding o.a.: Lilja Björk Hermannsdótti en Dian Knigge-IJkhout (ATD, Dimovi)
Je kunt je hier aanmelden!

Ga voor meer informatie naar www.maakwerkplaats.nl