Maak mensen gezond en gelukkig door dans

bobby Kwakkenaat Workshops

<< Terug

25 & 26 maart | 11.30-16.00 uur | € 200,- inclusief handboek

“Change is possible through movement. Make a conscious switch.” – Andrew Greenwood

Wil jij ook bijdragen aan de gezondheid en het levensgeluk van mensen (met een beperking) door hen in beweging te brengen? Kom dan naar de tweedaagse workshop The transformative power of dance met de charismatische balletmeester Andrew Greenwood en leer hoe je mensen op een leuke en eenvoudige manier aan het dansen krijgt!

Workshop: The transformative power of dance
Tijdens deze tweedaagse workshop maak je kennis met de lesmethode die Greenwood heeft ontwikkeld en wordt je uitgenodigd er zelf mee aan de slag te gaan. Greenwood gaat uit van verschillende principes van Laban, maar stopt daar niet. Op beeldende en speelse wijze brengt hij iedereen (met of zonder beperking) in beweging en in contact met henzelf en elkaar. Kernwaarden zijn veiligheid, creativiteit, verbinding en dansplezier.

Balletmeester Andrew Greenwood
De charismatische Greenwood heeft de afgelopen vijf jaar danslessen ontwikkeld voor mensen met Parkinson, MS en dementie. Dit deed hij samen met Marc Vlemmix, met wie hij tevens de stichting Dance for Health heeft opgericht. Sinds een jaar verbreedt Greenwood zijn horizon met stichting Dance for Creative Wellness en zijn eigen platform Switch 2 Move, waarmee hij de helende werking van dansen onder de aandacht wil brengen. Het is zijn missie door middel van dans het welzijn van mensen te verhogen, doordat dans lichaam en geest weer in balans brengt.

Meer info via info@chasse-dancestudios.nl