Neem contact met ons op

Contactinformatie

Wil je meer informatie over Chassé? Stuur ons een mail of bel ons.

Wil je je aanmelden? Dat kan via het lesrooster!

Parkeren

Wij adviseren u om niet met de auto naar ons te komen, aangezien de parkeergelegenheid rondom de kerk zeer beperkt is. Daarnaast is het in Amsterdam gebruikelijk om te betalen voor het parkeren van de auto. Op de openbare weg kan dit een dure aangelegenheid zijn. Daarom noemen wij hier een aantal goedkopere alternatieven:

– Het goedkoopste alternatief is gebruik te maken van de P+R regeling die de gemeente Amsterdam aan de bezoekers van de stad biedt. U parkeert aan de rand van de stad, tegen een zeer gunstig tarief en vervolgt uw weg naar de binnenstad met het openbaar vervoer. Wij adviseren u gebruik te maken van de P+R transferium Sloterdijk. Met tramlijn 19 of 12 stapt u uit op de tramhalte Admiraal de Ruijterweg en bevindt Chassé Dance Studios zich in de Chasséstraat 64 (zijstraat van de Admiraal de Ruijterweg).

– De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage is Parkeergarage Mercatorplein. Vanaf hier neemt u tramlijn 13 en stapt u uit op de Admiraal de Ruijterweg. Of loop 12 minuten via de Jan Evertsenstraat.

Aanmelden nieuwsbrief:

Openingstijden

ma – vrij 09:00 – 22:00 uur
zat  9:00 – 16:00 uur
zon 10:00 – 16:30 uur

Gesloten:

EERSTE PAASDAG
zondag 12 april 2020

KONINGSDAG
maandag 27 april 2020

KERSTMIS 2020
25 en 26 december 2020