Audities Vincent Vianen en Wahid Bayar

Chassé Dance Studios Jeugd

<< Terug

Altijd al willen dansen in een professionele video? Of wil jij juist graag dansen voor publiek en meedoen aan wedstrijden? Kom dan zondag 9 september naar onze audities!

Op zondag 9 september vinden de audities plaats voor de jeugd selectiegroepen van Vincent Vianen en Wahid Bayar. Aanmelden voor een of meerdere audities kan door een mail te sturen naar info@chassedancestudios.com
Het rooster van die dag is alsvolgt:
13.00 – 15.00 uur auditie Video Team Vincent Vianen. Leeftijd 10+
16.00 – 17.00 uur auditie Demo Team Wahid Bayar. Leeftijd 9-12 jaar
17.00 – 18.00 uur auditie Demo Team Wahid Bayar. Leeftijd 13-16 jaar

De lessen zullen in de week van 10 september van start gaan. Het Video Team van Vincent vindt elke zondag plaats van 14.30 tot 16.00 uur. Het Demo Team van Wahid heeft les op maandag van 18.00 tot 19.00 uur.

De uitverkoren talenten zullen het komende seizoen meedansen in een drietal professionele muziekvideo’s of vertonen hun kunsten op wedstrijden ergens in Nederland!Danstalenten mogen voor beide selectiegroepen auditie doen, maar indien beide audities succesvol zijn, zal uiteindelijk voor 1 variant gekozen moeten worden. De talenten zijn verplicht een abonnement voor 3 keer in de week aan te schaffen en naast dit abonnement geldt een eenmalige bijdrage van € 25,- voor het gehele seizoen.

Wij hopen jullie te zien op 9 september! Mochten er vragen zijn, aarzel dan niet om die te stellen.